Piroche is een energetisch cosmeticaproduct, dat een zeer geavanceerde methode van schoonheidsverzorging ondersteunt, versterkt en begeleidt. Het product op basis van de aloude aromatherapie is het resultaat van jarenlang onderzoek.

Piroche heeft zijn methode ontwikkeld op basis van oude Chinese, traditionele natuurgeneeswijzen. Zowel innerlijk als uiterlijk in balans zijn (YIN YANG) dat is jezelf goed voelen, dat wil zeggen je lichaam is in harmonie. Een verwachting die tegenwoordig hoog in vaandel staat. Alle producten van Piroche zijn volledig vervaardigd uit de ingrediënten die de natuur ons verschaft en zijn uiteraard dierproefvrij.

De Piroche methode bestaat uit totaalbehandelingen voor het gehele lichaam waarbij wordt gewerkt met onder andere veertien exclusieve aromatische oliën, specifieke crèmes en lotions. Meridiaan massages, energetische massages, belangrijke aangepaste voedingsadviezen, ademhalingstechnieken en bewegingsleer zijn ook belangrijke onderdelen van de behandelingen van Piroche. Aromatherapie, Balneotherapie, Phytotherapie staan garant voor gespecialiseerde behandelingen bij Maravilla.

Klik hier voor de officiële Piroche website

Piroche Bioaroma's Piroche Balneo-cosmetica Piroche Crèmes Piroche Zonneproducten
Piroche Haarverzorgingsproducten Piroche Expressions
Piroche 5 Elementen Piroche Gezichts-reflexzone's
 
Schoonheidssalon Maravilla | Beethovenlaan 56, 5151 LJ Drunen | Tel. (0416) 382760 | info@maravilla.nl