Gezichts-reflexzone's

Energetische onbalans drukt zich op verschillende manieren over de reflexzone's in ons gezicht en lichaam uit. Kleine en grote esthetische problemen en nog veel meer herkennen we aan de huid. Deze toont de energetische functiestoornissen van de binnenorganen en daarvandaan kan Maravilla storingen in de energiehuishouding herkennen door bijvoorbeeld rode vlekken op de huid, onzuiverheden, donkere vlekken, een vette huid, diepe plooien, etcetera.

Op de afbeelding zijn de verschillende gerelateerde organen weergegeven, die bij de methode Piroche worden toegepast. De gekleurde delen van het gezicht geven de verschillende combinaties met organen weer.

Rood

Betreft de organen hart en dunne darm, maar ook de vrouwelijke geslachtsorganen. Storingen in het energiehuishouden tonen zich bijvoorbeeld door huidroodheden op het voorhoofd en onreinheden op de kin.

Groen

Dit zijn de lever- en gal functies. Storingen zijn te zien door middel van onder andere donkere vlekken en een vette huid.

Geel

Betreft de organen maag en alvleesklier. Storingen aan deze organen herken je door middel van roodheden op het jukbeen en de bovenkant van de neus.

Wit

Het opzwellen van de neuslippenplooi wijst op een energetische storing van de dikke darm en een storing aan de longen is te herkennen via de buitenkant van de wangen.

Grijs

Het gebied onder de ogen is verbonden met de nieren. Zwellingen onder de ogen die ontstaan door niet afgevoerde afvalstoffen duiden op een storing in de nieren.

 
Schoonheidssalon Maravilla | Beethovenlaan 56, 5151 LJ Drunen | Tel. (0416) 382760 | info@maravilla.nl