home  
 
 

Al vroeg geeft onze huid ons de eerste signalen van het ouder worden. Bijvoorbeeld door fijne oogrimpeltjes of door het feit dat de huid van hals en decolleté aan spankracht verliest. Gelukkig heeft onze huid het verbazingwekkende vermogen om te regenereren. Met de producten van DR.GRANDEL kun je dit vernieuwingsproces doelgericht ondersteunen.

Eén van de productlijnen waar Maravilla mee werkt is DR. GRANDEL. Deze producten geven je huid bijzondere aandacht en individuele verzorging. De op elkaar afgestemde producten van de verzorgingslijnen zijn geschikt voor je persoonlijke huidtype of bijzonder huidprobleem. Met specifieke, uitgelezen bestanddelen in combinatie met de nieuwste wetenschappelijke kennis en moderne productietechniek zorgt DR. GRANDEL cosmetica voor een intensieve werking en uitstekende verdraagbaarheid. Hiernaast zijn alle producten van DR. GRANDEL op plantaardige basis.

De productlijnen van DR. GRANDEL bestaan uit 4 hoofdlijnen (Puriface, Sensitive Balance, Hydro-Lipid en Protect). Tevens zijn er verschillende aanvullende producten aanwezig.

Klik hier voor de officiële DR.GRANDEL website

 
Schoonheidssalon Maravilla | Beethovenlaan 56, 5151 LJ Drunen | Tel. (0416) 382760 | info@maravilla.nl