home  
 
 

Het zeer geliefde Italiaanse cosmeticamerk dat grote waarde hecht aan de natuurlijke ingrediënten van haar producten en de uitwerking ervan. Amati's sterke besef voor de natuur en ecologie heeft geleid tot een make-up lijn die uniek is in schoonheid met de houten gesneden navulbare dozen en natuurlijke formules. Voor Amati is het traditie om de puurheid van de natuur in haar producten te weerspiegelen.

WoodWater
WoodWater is zo helder als water en zo warm als hout. Zijn frisse topnote vertoont een citrusachtige harmonie met rode mandarijnen, verrijkt met groene bladeren en salie. De houtachtige heartnote bestaat uit geurige tinten van Mysore sandelhout, patchouli, cederhout en vetiver, harmonieus gemelangeerd met de geuren van basilicum, tabaksbladeren en witte tijm. De bottom is speciaal verfijnd door mos, ambersteen en iriswortel. WoodWater heeft een eenvoudige en blijvende geur.

Gaffe
Gaffe, de damesgeur van Amati is een op en top vrouwelijke geur. Mooi, opvallend en zeldzaam is het getailleerde flesje met een bordeaux rode dop en voetje. Gaffe is vrouwelijk doordat zij bloemig is, fruitig en een tikje oriëntaals. Hyacint, neroli, heliotroop, iris, sering, cassis en witte perzik geven er iets fluweligs, verleidelijks aan. Voor warmte en sensualiteit zorgen sandelwood, patchouli, perubalsem en musk. Gaffe betekent zoiets als: een onbescheiden vraag. En die wordt zeker gesteld aan een vrouw die Gaffe draagt!

(WoodWater en Gaffe zijn exclusief verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Maravilla)

Klik hier voor Amati make-up

 
Schoonheidssalon Maravilla | Beethovenlaan 56, 5151 LJ Drunen | Tel. (0416) 382760 | info@maravilla.nl